Surprise Me

Folklor Shqip mp4 videos

Bijtë e Marash Krasniqit - Kënge vaji me qifteli

2019-12-09 8 minutes, 4 seconds 0 ProduksioniK…

Patriotit Mustaf Hoxha , Xhavit Vitia Folklor Shqip

2019-12-09 7 minutes, 9 seconds 0 ProduksioniA…

Xeni & Bijt Beqes - Hapni Dyert

2019-12-09 3 minutes, 4 seconds 0 Rapsodet

Hamit Kastrati & Perparim Berati - kenga Miftar hasanit

2019-12-09 5 minutes, 53 seconds 0 Rapsodet

Zena dhe Riza - Prej mallit bukurise

2019-12-09 5 minutes, 25 seconds 0 folklorshqip

Zena dhe Riza - Neper kafez

2019-12-09 5 minutes, 21 seconds 0 folklorshqip

Xhavit Vitia - Ku kam halle

2019-12-09 3 minutes, 22 seconds 0 Rapsodet

Vellzerit Murati - Qaj me mall 2016

2019-12-09 2 minutes, 35 seconds 0 Rapsodet

Folklor Shqip Xhavit Vitia _ Nexhat (Syle Rezalles) www.shqipet.eu

www.shqipet.eu

2011-11-29 06:26 2,326 Bareliaswe

*FORT* - ME FOLKLOR SHQIP

2014-06-15 02:25:18 1,990 Rrokum TV

Afrim Muqiqi - Une te dua

Producent - Bujar AvdimetajCOPYRIGHTS Ⓒ EUROLINDI - All rights reserved.Facebook: https://www.facebook.com/eurolindinfmInstagram: https://www.instagram.com/eurolindi_music

2019-11-17 04:41 3 Eurolindi

Afrim Muqiqi - Ta kendojmë shoten

Producent - Bujar AvdimetajCOPYRIGHTS Ⓒ EUROLINDI - All rights reserved.Facebook: https://www.facebook.com/eurolindinfmInstagram: https://www.instagram.com/eurolindi_music

2019-11-16 05:35 0 Eurolindi

Viola & Afrim Muqiqi - Potpuri (Eurolindi & ETC)

Producent - Bujar AvdimetajCOPYRIGHTS Ⓒ EUROLINDI - All rights reserved.Facebook: https://www.facebook.com/eurolindinfmInstagram: https://www.instagram.com/eurolindi_music

2019-11-13 09:33 36 Eurolindi

Afrim Muqiqi - Degjoni shoke more vllazni

Producent - Bujar AvdimetajCOPYRIGHTS Ⓒ EUROLINDI - All rights reserved.Facebook: https://www.facebook.com/eurolindinfmInstagram: https://www.instagram.com/eurolindi_music

2019-11-13 04:35 0 Eurolindi

Afrim Muqiqi - Boll o shpirti jem

Producent - Bujar AvdimetajCOPYRIGHTS Ⓒ EUROLINDI - All rights reserved.Facebook: https://www.facebook.com/eurolindinfmInstagram: https://www.instagram.com/eurolindi_music

2019-11-13 03:50 1 Eurolindi

Afrim Muqiqi - Gurbeti

Producent - Bujar AvdimetajCOPYRIGHTS Ⓒ EUROLINDI - All rights reserved.Facebook: https://www.facebook.com/eurolindinfmInstagram: https://www.instagram.com/eurolindi_music

2019-11-13 04:40 1 Eurolindi

Afrim Muqiqi - LIVE

Producent - Bujar AvdimetajCOPYRIGHTS Ⓒ EUROLINDI - All rights reserved.Facebook: https://www.facebook.com/eurolindinfmInstagram: https://www.instagram.com/eurolindi_music

2019-11-13 05:31 2 Eurolindi
eXTReMe Tracker
HDMaza.pw