Surprise Me

Humor Pa Kufi 2017 mp4 videos

Mahalla jonë (humor pa kufi) 1

Oct 16, 2017 0 214,884 oldpresheva

Hajgare pa kufi

Hajgare mu knaq tu kesh. Përmbledhje të dështimeve FUN 2014

Sep 15, 2014 18 minutes 758,859 EagleFight

Vetem shife dhe do shkrihesh xD.mp4

2019-12-12 5 minutes, 11 seconds 0 Marli Abazaj

Video per te qeshur me lot//Qesh pa limit

2019-12-12 10 minutes 0 Aspect Tv

Video per te qeshur me lot//Fail Compilation #2

2019-12-12 12 minutes 0 Aspect Tv

Hajgare Pa Kufi

2019-12-12 10 minutes 0 DuboTv

Humor Pa Kufi

2019-12-12 3 minutes, 50 seconds 0 HumorPaKufi

Humor Pa Kufi

2019-12-12 4 minutes, 36 seconds 0 Egzoni Xoni

Humor shqip pa kufi ma tmiret :D video qesharake 2013

Gjumi është i embel kur je i lodhur nuk e din ku tzen aj dh ekur :Phttp://www.albaevent.ch

2015-08-04 01:24 103 Aleanet gash…

Cimi,Dulla,Teuta,Hyska -Shqiptari dhe Kanibali - Humor Shqip

Publisher: xdardi / Humor Shqip

2019-03-29 06:03 3 xdardi

Leci,Cima - Kunora e Cimes - Humor Shqip

Publisher: xdardi / Humor Shqip

2019-03-29 05:29 3 xdardi

Cima,Leci -Kush o n'kam është budall - Humor Shqip

Publisher: xdardi / Humor Shqip

2019-03-29 08:18 14 xdardi

Lule therra - Per dy plaka nje e re - Humor Shqip

Publisher: xdardi / Humor Shqip

2019-03-29 04:55 6 xdardi

A zinet lepri me shkall o Ahmak - Humor Shqip

Publisher: xdardi / Humor Shqip

2019-03-29 02:38 1 xdardi

Erdhen Kryemëdhenjët - Humor Shqip

Publisher: xdardi / Humor Shqip

2019-03-29 07:51 5 xdardi

Xh Gjumashet Kryetari rrenc - Humor Shqip

Publisher: xdardi / Humor Shqip

2019-03-29 07:29 10 xdardi

Sabri diverzanti - Humor Shqip

Publisher: xdardi / Humor Shqip

2019-03-29 05:51 1 xdardi

Ta gjan nana ni zezak - Humor Shqip

Publisher: xdardi / Humor Shqip

2019-03-29 05:31 3 xdardi

Cima,Leci - Deputeti me tupan - Humor Shqip

Publisher: xdardi / Humor Shqip

2019-03-29 08:13 1 xdardi

Humor kosova - Une jam i pari - Humor Shqip

Publisher: xdardi / Humor Shqip

2019-03-29 13:12 14 xdardi

Cima,Leci -N'Gik Ramiz Sadik - Humor Shqip

Publisher: xdardi / Humor Shqip

2019-03-29 04:52 8 xdardi

Shati gjysem automatik - Humor Shqip

Publisher: xdardi / Humor Shqip

2019-03-29 10:55 0 xdardi

Dialogu me shki ''pshurra vesh'' - Humor Shqip

Publisher: xdardi / Humor Shqip

2019-03-29 07:10 1 xdardi
eXTReMe Tracker
HDMaza.pw