Surprise Me

Humor Shqip mp4 videos

Humor 2020- Dreni dridhet n'orman

instagram: @drenmehmeti__

Nov 9, 2019 3 minutes, 42 seconds 827,028 Dreni Offici…

Humor 2019 - Gjani ne Gjermani

instagram: @drenmehmeti__ Kenga Shaci: teksti muzika & orkestrimi : Naim Krasniqi

Sep 11, 2019 21 minutes 463,118 Dreni Offici…

Humor 2019- Hajnat e Kosoves ''Voja e nuses''

instagram: @drenmehmeti__

Jul 26, 2019 30 minutes 564,512 Dreni Offici…

Humor 2019 - Martesa pa lejen e babes

instagram: @drenmehmeti__

May 6, 2019 31 minutes 1,258,248 Dreni Offici…

Humor 2019- Dhurata për 8 Mars

instagram: @drenmehmeti__

Mar 7, 2019 27 minutes 559,663 Dreni Offici…

Baskia - Ora 12 flejtun /Humor 2019/

Onair Media - https://smarturl.it/Onair.Media Follow Produksioni Ardi on… FB: https://smarturl.it/ArdiFB IG: https://smarturl.it/ArdiIG Subscribe: https://smarturl.it/ArdiSubscr…

Mar 4, 2019 3 minutes, 38 seconds 382,351 ProduksioniA…

Vajza e Turpshme - Humor Shqip

Aktrojne: Ester Bajramaj dhe Vilma Subashi Producent Haxhi Isufi ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- S…

Mar 30, 2018 0 472,316 TV 2000

Banakierja - Humor Shqip

Aktrojne: Ester Bajramaj, Xon Luga dhe Andi Gjuzi Producent Haxhi Isufi -----------------------------------------------------------------------------------------------------------…

Jan 6, 2018 0 554,934 TV 2000

Gjoksi - Humor Shqip

Aktrojne: Veli Rada dhe Lida Nexhipi Producent Haxhi Isufi ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Subscri…

Jan 6, 2018 0 1,945,472 TV 2000

1 Euro - Humor Shqip

Aktrojne: Veli Rada dhe Lida Nexhipi Producent Haxhi Isufi ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Subscri…

Jan 6, 2018 1 minute, 34 seconds 903,521 TV 2000

Ministri në kanagjegj - Humor Shqip - Humor Shqip

Publisher: xdardi / Humor Shqip

2019-03-29 12:48 52 xdardi

Humor kosova-Bleona&Leci ''Al kapone'' - Humor Shqip

Publisher: xdardi / Humor Shqip

2019-03-29 02:49 21 xdardi

Humor-Cima,Leci,Sabria - Veq Drejt - Humor Shqip

Publisher: xdardi / Humor Shqip

2019-03-29 05:10 7 xdardi

Humor Tirana Tv - Poçi & Toçi - Humor Shqip

FACEBOOK ----->https://www.facebook.com/premiere.info.shqip/

2016-05-01 03:12 2,147 PORTAL AL

Humor kosova - Parodi Lutë e lutë Mihanen - Humor Shqip

Publisher: xdardi / Humor Shqip

2019-03-29 06:09 16 xdardi

Humor kosova - Ujku kimen e ndrron po zanatin se harron - Humor Shqip

Publisher: xdardi / Humor Shqip

2019-03-29 03:51 1 xdardi

Humor Tirana Tv - Humoristi - Humor Shqip

FACEBOOK ----->https://www.facebook.com/premiere.info.shqip/

2016-04-24 02:44 1,989 PORTAL AL

Humor kosova - KTHEMA GRUEN - Humor Shqip

Publisher: xdardi / Humor Shqip

2019-03-29 05:22 12 xdardi

Humor kosova - Mesuesja e katunit - Humor Shqip

Publisher: xdardi / Humor Shqip

2019-03-29 03:51 13 xdardi
eXTReMe Tracker
HDMaza.pw