Surprise Me

Humor Shqiptar mp4 videos

Humor 2019 - Martesa pa lejen e babes

instagram: @drenmehmeti__

May 6, 2019 31 minutes 1,171,727 Dreni Offici…

Humor 2019 - Super boy Shqiptar

instagram: @drenmehmeti__

Dec 14, 2018 29 minutes 1,351,293 Dreni Offici…

Vajza e Turpshme - Humor Shqip

Aktrojne: Ester Bajramaj dhe Vilma Subashi Producent Haxhi Isufi ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- S…

Mar 30, 2018 0 464,604 TV 2000

BEHAR MERA HUMOR 13

2019-08-24 8 minutes, 5 seconds 1,077,509 BeharMera

[Humor] Grimca Humoristike ne Vite HD

2019-08-24 11 minutes 123,521 endrichannel

Humor nder vite - Met Bega Rita Lati dhe Marjana Kondi

2019-08-24 5 minutes, 17 seconds 107,907 RTSH - Radio…

Gezuar 2019 me humor 2019 / humor mu kput tu kesh

2019-08-24 6 minutes, 22 seconds 0 muzik shqip

Gjoksi - Humor Shqip

2019-08-24 1 minute, 22 seconds 0 TV 2000

Banakierja - Humor Shqip

2019-08-24 2 minutes, 10 seconds 0 TV 2000

Sula - Humor Shqip

2019-08-24 9 minutes, 31 seconds 391,783 TV 2000

Humor Shqiptar-Kunati i shokut Xhemal

Humor shqiptar i vjeter

2012-01-17 08:07 11,155 dartikapaj

Al Pazar - Francezi: O shqiptar pse nuk proteston - 15 Dhjetor 2018 - Show Humor - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/albanianpazar https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Nje shfaqje nga Agron Llakaj, me pjesemarrjen e …

2018-12-16 04:30 0 VizionPlusAl…

Humor Shqiptar-Kioska

Humor Shqiptar i vjeter

2012-01-17 02:17 3,429 dartikapaj

Al Pazar - Të meremi pak me Show Bizz-in shqiptar - Show Humor - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tvhttps://www.facebook.com/albanianpazarhttps://facebook.com/VizionPlusTVhttps://twitter.com/VizionPlusTV Nje shfaqje nga Agron Llakaj, me pjesemarrjen e Beha…

2018-05-08 01:08 0 VizionPlusAl…

Al Pazar - Aleksandër Prenga Miss showbiz-it shqiptar - Show Humor - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tvhttps://www.facebook.com/albanianpazarhttps://facebook.com/VizionPlusTVhttps://twitter.com/VizionPlusTV Nje shfaqje nga Agron Llakaj, me pjesemarrjen e Beha…

2018-05-03 03:57 1 VizionPlusAl…
eXTReMe Tracker
HDMaza.pw