Surprise Me

Humor Tirana Tv mp4 videos

Kazanxhinjte - Humor Shqip

Aktrojne: Dem Isufi, Feridon Orhanlli dhe Ester Bajramaj Producent Haxhi Isufi ----------------------------------------------------------------------------------------------------…

Jan 6, 2018 7 minutes, 39 seconds 558,033 TV 2000

Banakierja - Humor Shqip

Aktrojne: Ester Bajramaj, Xon Luga dhe Andi Gjuzi Producent Haxhi Isufi -----------------------------------------------------------------------------------------------------------…

Jan 6, 2018 0 554,934 TV 2000

Ka Baba Cun - Humor Shqip

Aktrojne: Xhemal Myftiu (Kacja) dhe Clirim Jusufi Producent Haxhi Isufi -----------------------------------------------------------------------------------------------------------…

Jan 6, 2018 5 minutes, 12 seconds 343,597 TV 2000

Patellxhani - Humor Shqip

Aktrojne: Xhemal Myftiu (Kacja), Xon Luga dhe Andi Gjuzi Producent Haxhi Isufi ----------------------------------------------------------------------------------------------------…

Jan 6, 2018 0 331,496 TV 2000

Fshati Sot - Humor Shqip

Aktrojne: Xhemal Myftiu (Kacja) dhe Clirim Jusufi Producent Haxhi Isufi -----------------------------------------------------------------------------------------------------------…

Nov 2, 2017 3 minutes, 6 seconds 238,993 TV 2000

Sula - Humor Shqip

2020-01-28 9 minutes, 31 seconds 395,945 TV 2000

Katundi Huaj - Humor Shqip

2020-01-28 9 minutes, 53 seconds 0 TV 2000

Sala - Humor Shqip

2020-01-28 5 minutes, 57 seconds 0 TV 2000

Kush do Grua - Parodi - Humor Shqip

2020-01-28 4 minutes, 19 seconds 0 TV 2000

Edukata - Humor Shqip

2020-01-28 3 minutes, 5 seconds 0 TV 2000

Humor Tirana Tv - Luani -Humor Shqip

FACEBOOK ----->https://www.facebook.com/premiere.info.shqip/

2016-05-01 00:55 2,171 PORTAL AL

Humor Tirana Tv - Poçi & Toçi - Humor Shqip

FACEBOOK ----->https://www.facebook.com/premiere.info.shqip/

2016-05-01 03:12 2,153 PORTAL AL

Humor Tirana Tv - 0900 202 303 404 505 - Humor Shqip

FACEBOOK ----->https://www.facebook.com/premiere.info.shqip/

2016-04-24 10:05 1,116 PORTAL AL

Humor Tirana Tv - Postblloku - Humor Shqip 2015

FACEBOOK ----->https://www.facebook.com/premiere.info.shqip/

2016-05-01 07:02 1,245 PORTAL AL

Humor Tirana Tv - Gjyshi dhe nipërit - Humor Shqip

FACEBOOK ----->https://www.facebook.com/premiere.info.shqip/

2016-04-24 04:45 1,967 PORTAL AL

Humor Tirana Tv - Pazari - Humor Shqip

FACEBOOK ----->https://www.facebook.com/premiere.info.shqip/

2016-05-01 00:52 708 PORTAL AL

Humor Tirana Tv - Vajza e Turpshme - Humor Shqip 2015

Humor Tirana Tv - Vajza e Turpshme - Humor Shqip 2015

2015-06-16 04:47 6,850 Thad Thibode…

Humor Tirana Tv - Uji King - Humor Shqip 2015

Humor Tirana Tv - Uji King - Humor Shqip 2015

2015-06-16 07:08 521 Thad Thibode…

Humor Tirana Tv - Deputeti - Humor Shqip

FACEBOOK ----->https://www.facebook.com/premiere.info.shqip/

2016-04-24 03:03 908 PORTAL AL

Humor Tirana Tv - Rrota e sallomit - Humor Shqip

FACEBOOK ----->https://www.facebook.com/premiere.info.shqip/

2016-05-04 01:12 960 PORTAL AL

Humor Tirana Tv - Benzina - Humor Shqip

FACEBOOK ----->https://www.facebook.com/premiere.info.shqip/

2016-04-24 01:29 622 PORTAL AL
eXTReMe Tracker
HDMaza.pw