Surprise Me

Humor Viti I Ri 2018 mp4 videos

Qumili - Besimi Buki Lili "Viti ri" Humor 2002

Onair Media - https://smarturl.it/Onair.Media Follow Qumili on… FB: https://smarturl.it/QumiliFB IG: https://smarturl.it/QumiliIG Subscribe: https://smarturl.it/QumiliSubscribe …

May 6, 2018 14 minutes 99,446 Qumili

Komedi - Mysafiri i vitit te ri

2019-08-24 22 minutes 2,717,475 Dreni Offici…

Cima 2017 - Burri i tret

2019-08-24 7 minutes, 46 seconds 3,571,400 Cima Officia…

Viti i Ri Ne Brezovice ! (Humor Shqip)

2019-08-24 2 minutes, 48 seconds 0 VizioniLibon…

Xing Xing 2017 - Viti i Ri me Gjyshërit

2019-08-24 7 minutes, 45 seconds 491,961 Ermal Mamaqi

Stupcat 2019 Humor Hajgare Babadimri - Viti i Ri

2019-08-24 1 minute, 51 seconds 0 FiveSTAR 5

Humor - Babadimri Elektricist

2019-08-24 1 minute, 33 seconds 0 VizioniLibon…

Humor Babadimri - Viti i Ri - Stupcat 2108

2019-08-24 1 minute, 41 seconds 0 NewRecords K…

Al Pazar - Viti i Ri në komisariat - 1 Janar 2019 - Show Humor - Vizion Plus

http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/albanianpazar https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Nje shfaqje nga Agron Llakaj, me pjesemarrjen e …

2019-01-03 08:45 255 VizionPlusAl…

Stupcat Humor Hajgare Babadimri - Viti i Ri

2018-01-28 01:41 19 New Records …

Cima 2018 - Qorapat e Cimes

2017-09-24 07:13 49 TV SHQIP

Shkokla - Shurdhanat HUMOR 2018

Producent - Bujar Avdimetajhttps://www.facebook.com/eurolindinfmCOPYRIGHTS Ⓒ EUROLINDI - All rights reserved.

2018-01-22 01:36 299 Eurolindi

Xomi, Aba dhe Nipi Shkokla HUMOR 2018

Producent - Bujar Avdimetajhttps://www.facebook.com/eurolindinfmCOPYRIGHTS Ⓒ EUROLINDI - All rights reserved.

2018-01-24 03:34 853 Eurolindi

Shkokla & Moja - Didarja dhe Xomi Omelcinat HUMOR 2018

Producent - Bujar Avdimetajhttps://www.facebook.com/eurolindinfmCOPYRIGHTS Ⓒ EUROLINDI - All rights reserved.Video: MProduction

2018-01-28 00:59 98 Eurolindi

Smail Puraj - Zoti shpise (GEZUAR 2019)

Producent - Bujar AvdimetajTel: 0038349232222Te gjitha te drejtat mbrohen nga EurolindiContentManagement.COPYRIGHTS Ⓒ EUROLINDI - All rights reserved.Facebook: https://www.facebo…

2019-01-14 03:02 184 Eurolindi

Shkokla - Msiti HUMOR 2018

Producent - Bujar Avdimetajhttps://www.facebook.com/eurolindinfmCOPYRIGHTS Ⓒ EUROLINDI - All rights reserved.

2018-01-23 02:33 339 Eurolindi

Film Komedi "ONDRRA" Shkokla & Moja

Producent - Bujar AvdimetajTel: 0038349232222COPYRIGHTS Ⓒ EUROLINDI - All rights reserved.Facebook: https://www.facebook.com/eurolindinfmInstagram: https://www.instagram.com/euro…

2019-01-19 01:25:08 376 Eurolindi

Maria Lajqaj - I pa ftyre (GEZUAR 2019)

Producent - Bujar AvdimetajTel: 0038349232222COPYRIGHTS Ⓒ EUROLINDI - All rights reserved.Facebook: https://www.facebook.com/eurolindinfmInstagram: @eurolindi_musicVideo : Mprod…

2018-11-20 03:21 376 Eurolindi

Remzie Osmani - Pishman (GEZUAR 2019)

Producent - Bujar AvdimetajTel: 0038349232222COPYRIGHTS Ⓒ EUROLINDI - All rights reserved.Facebook: https://www.facebook.com/eurolindinfmInstagram: @eurolindi_musicVideo : Mprod…

2018-11-26 03:30 2,739 Eurolindi

Martesa e djalit Shkokla HUMOR 2016

Producent - Bujar Avdimetajhttps://www.eurolindimusic.com/COPYRIGHTS Ⓒ EUROLINDI - All rights reserved.Facebook: https://www.facebook.com/eurolindinfmInstagram: https://www.insta…

2019-04-23 04:49 62 Eurolindi
eXTReMe Tracker
HDMaza.pw