Surprise Me

Muzike Folklorike mp4 videos

Elizabeta Marku me kenge popullore e muzike folklorike

2016-03-17 04:43 178 Albanian Mus…

Elizabeta Marku me kenge popullore e muzike folklorike

2016-04-21 04:43 277 Albanian Mus…

MUSICAL FEST - Festivali i Muzikes Folklorike Shqiptare

Ne muajin shtator do te prezantohet MUSICAL-FEST ne Musical TV. Artistet e interesuar te na kontaktojne ne +355 69 40 85 888, ose ne "[email protected]".

2015-08-04 00:30 15 SWART

Muzikë folklorike Xhirim në Kullë Gllogjan 06

2015-08-21 26:15 0 TvSyriVision

Muzikë folklorike Gllogjan - 1

2015-08-21 18:24 0 TvSyriVision

Muzikë folklorike Junik - 1

2015-08-21 37:30 1 TvSyriVision

Muzikë folklorike Xhirim në Kullë Gllogjan 05

2015-08-21 26:06 0 TvSyriVision

Muzikë folklorike Xhirim në Kullë Gllogjan 03

2015-08-21 28:49 0 TvSyriVision

Grupi belg dhe shqiptar bën për vete audiencën, artistët interpretuan muzikë folklorike dhe jazz

Trioja belge Toine Thys (Tuan Tuis) u prezantua për publikun shqiptar me muzikë të guximshme. Artistët udhëtuan në rrugët e xhazit, improvizimit, duke sjellë si një përr…

2018-07-27 02:25 1 Report TV
eXTReMe Tracker
HDMaza.pw