Surprise Me

Nusja E Diaspores mp4 videos

Cima, Dulla - Nusja iku Filikaqa met

Feb 18, 2013 12 minutes 1,373,517 Dreni Offici…

Cima, Leci, Shota - Ku o burri Emine

2019-08-20 5 minutes, 10 seconds 0 Dreni Offici…

Cima - Dridhu vjeherr dridhu

2019-08-20 6 minutes, 20 seconds 2,240,889 Dreni Offici…

Cima ,Leci - Nusja e Diaspores (Mashtrimi)

2019-08-20 9 minutes, 50 seconds 1,267,095 Dreni Offici…

Cima, Lulja, Fiza- Glacat e nuses

2019-08-20 9 minutes, 45 seconds 848,043 Dreni Offici…

CIMA - HUMOR ( NUSJA E KULLERIT)

2019-08-20 3 minutes, 24 seconds 0 ProduksioniK…

CIMA - HUMOR ( NUSJA E KULLERIT)

2019-08-20 4 minutes, 36 seconds 0 ProduksioniK…

Dreni Humor - ADETET E SHTEPISE

2019-08-20 2 minutes, 1 second 0 Dreni Offici…

CIMA - HUMOR ( NUSJA E KULLERIT)

2019-08-20 5 minutes, 27 seconds 0 ProduksioniK…

Cima, Leci, Shota, Kungji - Nusja e diaspores

2019-08-20 4 minutes, 37 seconds 0 Dreni Offici…

Ministria e Diaspores-Regjistri i Diaspores dhe Mergates

Agency: Thumbs Up Creative AgencyProduced by: Qeveria e Republikes se Kosoves-Ministria e Diaspores

2015-08-04 00:39 2 Thumbs Up Cr…

Report Tv - Dita e dytë e protestës së diasporës, bashkohen edhe banorët e Unazës së Re

Një grup emigrantësh të drejtuar dhe organizuar nga Genc Sejko, që njihet edhe si ?njeriu i memeve? në rrjetet sociale prej orës 12:00 deri rreth orës 14:00 protestuan përp…

2018-12-29 01:40 0 Report TV

Sabri Fejzullahu - Moj e mira e diaspores (Official Song)

Facebook: https://www.facebook.com/emracomofficial

2015-08-05 03:40 74 EMRACOMOffic…

Mentor Kurtishi Moj e mira e diaspores

https://www.facebook.com/pages/Emra-Com

2015-08-04 03:18 110 EMRACOMOffic…

PRO BAND Moj e mira e diaspores

https://www.facebook.com/pages/Emra-Com

2015-08-04 03:20 5 EMRACOMOffic…

Ndryshimet në qeveri/Kryemadhi: Ra qeveria e Surrelit, bashkohuni me protestën e diasporës

Pasi kryeministri, Edi Rama njoftoi ditën e sotme gjatë mbledhjes së Asamblesë Partisë socialiste, shkarkimin e disa ministrive dhe emërimet e reja në kabinetin e qeverisjes…

2018-12-28 07:04 0 Report TV

Vota e emigrantëve, remitancat dhe pensionet, të gjitha arritjet e Samitit të Diasporës

Samiti 4-ditor i Diasporës, i mbajtur javën e kaluar në Tiranë prodhoi disa rezultate historike, të cilat do të ngrenë në një nivel të ri nivelin e bashkëpunimit midis s…

2019-03-11 01:46 0 Report TV
eXTReMe Tracker
HDMaza.pw