Surprise Me

Patkoni mp4 videos

Cime Potkoni - Komplet

© ArtSkill Publisher: OnAirFM https://www.facebook.com/onairfmnetwork

Aug 13, 2015 1 hour, 9 minutes 2,288,181 Dreni Offici…

Gezuar me Cimen 2015 | Per Veti e ki

Produksioni Kola // Produksioni me i madh i muzikes popullore dhe folklorike ne trojet shqiptare. All Rights Reserved (P) & (C) Kola Commerce Copyright: OnAir.FM https://www.…

Dec 25, 2014 11 minutes 1,416,502 ProduksioniK…

Cimë Patkoni - Hajni para Gjyktesit

Produksioni Muzikor " Kola Commerce" - Prishtine http://www.youtube.com/user/ProduksioniKola

Mar 22, 2013 0 43,228 ProduksioniK…

Cima, Fiza, Kungji, Shpetimi - Kryemafiozi Nderkomtare

Feb 3, 2013 10 minutes 1,005,993 Dreni Offici…

Cima, Leci, Shota - Ku o burri Emine

Jan 30, 2013 5 minutes, 10 seconds 1,835,367 Dreni Offici…

Cime Patkoni - Lala i jep drut veresi

Jan 17, 2013 10 minutes 2,363,531 Dreni Offici…

Cime Patkoni - Treneri i Djalit

Jan 17, 2013 6 minutes, 56 seconds 953,025 Dreni Offici…

Cime Patkoni - Ankesa te Gjykatësi

Jan 16, 2013 3 minutes, 7 seconds 355,303 Dreni Offici…

Cimë Potkoni-Mishagjia

2020-07-14 9 minutes, 28 seconds 95,944 ProduksioniK…

Dren Kurumlia feat. Fiza - Origjinale 2011 [Official Music Video]

All rights reserved: Art Skill http://www.facebook.com/pages/Dren-Mehmeti/181794345312892

2020-07-14 3 minutes, 49 seconds 12,987,491 Dreni Offici…

Dreni Humor - SHKELJA TE GRUJA

2018-01-28 01:21 7 antlmase
eXTReMe Tracker
HDMaza.pw