Surprise Me

Studiogashi mp4 videos

Këngëtari ndezë atmosferën me këngën e Dhurata Dorës - Zemer dhe këngë tjera - Shqiprim Syejmani

video dhe foto Studio Gashi Xhirime dhe Foto profesionale per dasma dhe organizime Full HD tel per rezervim 044706640 - 045366373 https://www.facebook.com/studiogashi

Aug 15, 2019 11 minutes 206,322 Studio Gashi…

Dasma Shqiptare 2019 Enis & Eldonida - XONI Production

Video : Xoni production info: +37744149152 https://www.facebook.com/xoniproduction/?ref=bookmarks

Jan 7, 2019 12 minutes 725,025 XONI Product…

Azem Lukaj & Vjosa - Dasma madheshtore e vitit 2018 AN Production

Video by : AN Production 049 349 854 Azem Lukaj on instagram - https://www.instagram.com/azemlukaj/ AN Production on instagram - https://www.instagram.com/anproduction1/

Dec 2, 2018 16 minutes 640,443 AN Productio…

Prindërit befasojnë qiftin, duke iu dhuaruar banesë për martesë!

2019-12-12 6 minutes, 34 seconds 347,729 StudioGashi

Dasma Shqiptare 2019 - Liridon & Dafina - MProduction

2019-12-12 12 minutes 0 Dasma Shqipt…

Fshati Jezerc (Livadhet e Kishës) Xhiruar nga Droni 4K - Studio Gashi

2019-12-12 7 minutes, 36 seconds 0 Studio Gashi…

Martesa Burimit me Blerten Dasma Shqiptare 2019 - Studio Gashi

2019-12-12 7 minutes, 23 seconds 0 Studio Gashi…

Kanagjeqi Arlindes HD - Studio Gashi - Dasma Shqiptare

2019-12-12 6 minutes, 40 seconds 0 Studio Gashi…
eXTReMe Tracker
HDMaza.pw