Surprise Me

Treshi Perrsheshi mp4 videos

Treshi Persheshi - Leci Cima Qumili - Mark Muharremi (Humor TVP 1989)

https://www.facebook.com/BESFORTVIDEOM1/ Treshi Persheshi, Ibrahim Krajkova Leci, Rasim Thaqi Cima, e Sevdai Radogoshi Qumili me piken e humorit Mark Muharremi ne televizionin e P…

Feb 18, 2019 5 minutes, 30 seconds 47,010 Kosova Arkiv

Qumili - Syla dhe Naim haxhia !

Onair Media - https://smarturl.it/Onair.Media Follow Qumili on… FB: https://smarturl.it/QumiliFB IG: https://smarturl.it/QumiliIG Subscribe: https://smarturl.it/QumiliSubscribe …

Mar 1, 2018 11 minutes 558,776 Qumili

Cima, Leci, Dulla - Mos ma luj mexhen vlla

2019-12-10 3 minutes, 32 seconds 0 Dreni Offici…

Treshi persheshi

2019-12-10 1 hour, 47 minutes 0 PiKA

Humor-Cima,Leci Sabria -Cima ne mishtore

2019-12-10 3 minutes, 35 seconds 762,304 hahaha kosov…

Treshi Përsheshi - Qumili dhe Cima lajmet

2019-12-10 2 minutes, 41 seconds 180,636 Qumili

Tre yje - Treshi Persheshi "Shitorja"

2019-12-10 87 seconds 190,351 Qumili

Treshi Persheshi Bostani

2019-12-10 3 minutes, 12 seconds 37,776 Cima Officia…

Treshi Përsheshi Me Plumb Lul Ballit www .shqipet.eu

www shqipet eu

2011-10-19 01:46 1,568 Bareliaswe

Treshi Persheshi ne Zvicer www .shqipet.eu

www.shqipet.eu

2011-10-19 03:04 1,613 Bareliaswe

Treshi Persheshi 3 Partit www shqipet.eu

www shqipet.eu

2011-10-19 01:32 1,596 Bareliaswe

Treshi Persheshi 3 Bashkjetesa 1 www shqipet.eu

www shqipet.eu

2011-10-19 05:13 1,851 Bareliaswe

Treshi Përsheshi Byrum Myshteri www.shqipet.eu

www.shqipet.eu

2011-10-19 01:03 1,222 Bareliaswe

Treshi Persheshi 3 Plaku www shqipet.eu

www shqipet.eu

2011-10-19 03:21 2,699 Bareliaswe

Treshi persheshi www. shqipet.eu

www. shqipet.eu

2011-11-01 01:28 1,038 Bareliaswe

Humor Treshi Persheshi 3

www.shqipet.eu

2011-11-30 02:37 854 Bareliaswe

Treshi Përsheshi Sula dhe Zhivoradi www.shqipet.eu

www.shqipet.eu

2011-10-21 03:34 2,274 Bareliaswe

Treshi Përsheshi Gazeta www.shqipet.eu

www.shqipet.eu

2011-10-19 03:33 1,323 Bareliaswe
eXTReMe Tracker
HDMaza.pw