Surprise Me

Gjoksi - Humor Shqip - HDMaza.pw

Jan 6, 2018 2 793 1,945,472

Aktrojne: Veli Rada dhe Lida Nexhipi Producent Haxhi Isufi ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Subscribe: Mos harroni te abonoheni ne kanalin tone qe te njoftoheni per cdo humor te ri qe do hidhet. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Na ndiqni edhe ne: Facebook: https://www.facebook.com/TV2000shi/ Twitter: https://twitter.com/TV2000shiTags: humor    humor shqip    humor tirana tv    tirana tv    tv 2000    humor tv    satire    tv    2000    shqip    humor shqip 2017    humor shqip 2016    humor shqip 2015    humore te vjetra shqiptare    humore te vjetra    vjetra    
eXTReMe Tracker
HDMaza.pw