Surprise Me

MERHABA KOJSHI - SYRI RENË - Humor nga emisioni 3T - HDMaza.pw

Jan 1, 2014 2 632 1,731,839

Publishing: Televizioni Koha - Tetovë All Rights Reserved (P) & (C) Televizioni Koha - TetovëTags: 3t emision humoristik    3t    3t humor    humor    humore    tv koha humor    10 vjet burg    humor 3t    polici dhe parkingi    profesori i logjikes    gruaja tradhtare    do you speak english    marihuana    termusi    gajali shizos futbaler    limja dhe timja    partia 3t nË kampanjË politike    trurit i humb gruaja    gruaja e humbur    polici koruptuar    polici dhe profesoresha    a del ministri prej smokit    merhaba kojshi    kojshia    syri ren    sajvi rin    
eXTReMe Tracker
HDMaza.pw