Surprise Me

West Side Family ft. Eranda Libohova - Marinela (Official Video 4K) - HDMaza.pw

Jul 1, 2019 53 4 8,305,895

Muzika: Alban Kondi dhe Elgit Doda Teksti: Alban Kondi Arrangement: Klodian Qafoku dhe Fabian Basha Video by: Chill Pro Follow the performing artists on Instagram: https://www.instagram.com/westsidefamilyofficial/ https://www.instagram.com/landifornia/ https://www.instagram.com/armirshahini/ Landi Dola një moment unë Vetëm një moment unë Sa pashë sytë e tu u ndala Doja të të flisja S’dija si ta nisja Dhe të erdha ty nga mbrapa Fola një moment unë Vetëm një moment unë Një shikim unë ty ta fala Ti s’doje të më flisje Të më begenisje Po të ngeli koka mbrapa Refreni Eranda Libohova e çunat Mari Marinela Veshur me kordela Flokët kaçurrela Syni bukur ti Mari Marinela Veshur me kordela Flokët kaçurrela Sa bukur po rri Mari Marinela laaa Mari Marinela laaa Mari Marinelaaaaa Xhiku Ohooo Amon vlla si ta falsha? Trupin pikturë Dot zemrën s’e ndalsha Rash ah n’dashni me ty rafsha T’bukur si sot gjith’ jetën t’pafsha Tingi tingi tingi tingi tingi tingi yeah 1 e 1 bëjnë 2, por ti je sa për 3 Tingi tingi tingi tingi tingi tingi yeah Ja ku me ke zemër ja ku me ke Refreni Eranda Libohova e çunat Mari Marinela Veshur me kordela Flokët kaçurrela Syni bukur ti Mari Marinela Veshur me kordela Flokët kaçurrela Sa bukur po rri Mari Marinela laaa Mari Marinela laaa Mari Marinelaaaaa Landi Dola një moment unë Vetëm një moment unë Sa pashë sytë e tu u ndala Doja të të flisja S’dija si ta nisja Dhe të erdha ty nga mbrapa Fola një moment unë Vetëm një moment unë Një shikim unë ty ta fala Ti s’doje të më flisje Të më begenisje Po të ngeli koka mbrapa Refreni Eranda Libohova e çunat Mari Marinela Veshur me kordela Flokët kaçurrela Syni bukur ti Mari Marinela Veshur me kordela Flokët kaçurrela Sa bukur po rri Mari Marinela laaa Mari Marinela laaa Mari Marinelaaaaa Xhiku Tingi tingi tingi tingi tingi tingi yeah 1 e 1 bëjnë 2, por ti je sa për 3 Tingi tingi tingi tingi tingi tingi yeah Ja ku me ke zemër ja ku me ke Eranda Libohova dhe çunat Mari Marinela laaa Mari Marinela laaa Mari MarinelaaaaaTags: marinela west side family    eranda libohova west side family    eranda libohova marinela    
eXTReMe Tracker
HDMaza.pw