Surprise Me

Humor i zgjedhur Fierak ne vite www.fieri.al - HDMaza.pw

May 29, 2012 156 18 76,521

Pjeset humoristike nga Trupa e Estrades se Fierit. I falenderojme per keto pjese te paharruar te gjithe ata artiste qe dhane kontributin e tyre dhe rregjizoret. Kjo Video u mundesua nga www.fieri.al gjithcka rreth Fierit. 1. Grimca Humoristike Luftar Paja 00:00-04:20 2. Dasma e Malos. Todi Llupi, Arqile Lipe 04:20-11:35 3. Keshilla per femijet nga 5-55vjec. Xhulieta Kulla 11:35-18:00 4. Telefoni. Xhulieta Kulla 18:00-26:18 5. Doni me per Belulin. Fuat Boci 26:16-33:52 6. Canja dhe Beu. Luftar Paja 33:52-33:44 7. Shpulla. Luftar Paja, Todi Llupi, Fatmir Xhelili 33:44-35-20 8. Leximi i tapise. Todi Llupi, Arqile Lipe 35:20-36:27 9. Hanko Lopa, Gomar Beu. 36:27-37:16 10. Gomari. Trupa e Estrades se Fierit 37:16-47:00 11. Topi. Luftar Paja, Fuat Boci 47:00-51:25 12. Keshilla per dashurine. Xhulieta Kulla, Arqile Lipe 51:25-58:20 13. Kamera e fshehte 58:00-1:00:30 14. Parodistet e Vlores 1:00:30-1:03:50Tags: luftar    paja;    todi    llupi;    arqile    lipe;    xhulieta    kulla;    fuat    boci;    pellumb    estrada    fierit;    humor    fierak;    dasma    malos;    keshilla    per    femijet    nga    5-55vjec;    telefoni;    doni    me    belulin;    
eXTReMe Tracker
HDMaza.pw