Surprise Me

TIGRAT - Borrqi i vjetër... ( official video HD ) // Humor - HDMaza.pw

Jan 25, 2013 2 211 1,083,813

(ALB) Kurgjë nuk mbetet për botën tjetër. Milloshi i lan' zullumet e veta, shumë vite pas luftës..! (ENG) Nothing does not remain for the hereafter. Milloshi left his own wrongdoing, many years after the war! (GER) Nichts bleibt für das Jenseits. Milloshi hat viele Jahre nach dem Krieg sein eigenes Fehlverhalten aufgegeben! Connect with AMOLtv: ►Facebook: https://www.facebook.com/tv.amol/ ►Instagram: https://www.instagram.com/amol.tv/ ►Web: www.amol.tv ►+383 44 163 114 Connect with James Fetahu ►Instagram: https://www.instagram.com/james_fetahu/ ►Facebook page: https://www.facebook.com/JamesFetahu/ ►Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=1212666759 Aktrojnë : James Fetahu, Fatos Kryeziu, Avni Hoti, Shpëtim Kastrati, Kujtim Fetahu Realizimi : AMOL TV ,+37744/163-114 Info : [email protected]Tags: hajgare    rrahman fetahu    hajgare shqip    rrahman fetahu & tigrat    humor shqip tigrat    kujtim fetahu    kadrije canolli    amol tv    tigrat humor nga kosova    gezar 2012    muzike dhe humor nga kosova    fatos kryeziu    komedi shqip 2012    gezuar me tigrat 2013    avni hoti    tigrat hd    televizioni amol    xhems dini    james dean    milloshi    bogolludi    filmi azemi    meda    naser rafuna    kafeneja jone    humor kafeneja    james dean (film actor)    james fetahu    
eXTReMe Tracker
HDMaza.pw