Surprise Me

Islami dhe Shekulli 21 - Dr. Zakir Naik | Debat historik në Unionin e Oksfordit | - HDMaza.pw

Jun 3, 2011 340 23 64,799

Uebfaqja zyrtare :http://www.islamifejaevertete.com Es-Selamu alejkum! Ju lutemi që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet dhe faqet tuaja në facebook, në shoqerinë tuaj përmes emailit, në kanalet tuaja në youtube etj... por kusht është që të MOS ndryshohet asgjë në video, as t'i shtohet asaj dicka e as ti pakësohet (prehet) diçka! © Iniciativa "ISLAMI, feja e Vërtetë!" Për më shumë video klikoni këtu: http://www.youtube.com/islamifejaevertete#g/u Për t'u abonuar që të përfitoni nga videot tona klikoni këtu: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=islamifejaevertete Bashkohuni me ne në facebook: http://www.facebook.com/ISLAMIfejaeVertete Na ndiqni në twitter: http://twitter.com/islamifv Për më tepër kthehjuni uebfaqës zyrtare: http://www.islamifejaevertete.com Allahu ju shperblefte per kontributin tuaj!!!Tags: islami    dhe    shekulli    21    dr.zakir    naik    hebre    hebraizem    ateist    shqip    hoxha    hoxhe    dijetar    bekir    halimi    ahmed    kalaja    shefqet    krasniqi    sadullah    bajrami    enis    rama    ekrem    avdiu    sadat    rrustemi    jakup    ismail    bardhoshi    muhamed    demaku    lulzim    irfan    dr    sinqeriteti    devotshmeria    besimi    besim    dashuria    dashuri    qielli    hena    dielli    yjet    aktor    kengetar    film    kenge    zinaja    zakir    farik    zaik    liria    deedat    khalid    hallalli    harami    husejn    jakub    lumturia    namaz    hasan    free    download    video    
eXTReMe Tracker
HDMaza.pw