Surprise Me

Besa - #14 (Official Video HD) - HDMaza.pw

2015-04-02 0 92

#14 Strofa 1: Kam lindur në zinxhirë Po s’kam kërkuar kurrë mëshirë C’do fjalë në shpirt më djeg E unë vazhdoj ta mbaj sekret Kam lindur në zinxhirë Me thanë: ti meriton më mirë. Por zemër unë e di Jo atë natë nuk ishe ti Thonë se në këtë jetë ti dashuron vetëm një herë dashuri e parë , mbetet ajo , që ka më shumë vlerë Ref: Të kam falur për atë natë Por peng në shpirt kujtimet mbaj.. Kur përplase tek un çdo fjalë Që thellë në zemër hapën plagë Edhe koha do na harrojë Sytë mbulo dhe veten fal nje ditë shpirti do ta pranojë Shenjën që ne mbajmë Strofa 2: E humbur shkoj në udhëtim Për të rifituar shpirtin tim Dhe s'mundem të t'harroj E jotja është çdo frymë tani Në netët pa mbarim Kujtimet mbaj si ngushëllim Po zemër unë e di Jo atë natë nuk ishe ti Bridge: Thonë se në këtë jetë ti dashuron vetëm një herë dashuri e parë , mbetet ajo , që ka më shumë vlerë Ref x2 Të kam falur për atë natë Por peng në shpirt kujtimet mbaj.. Kur përplase tek un çdo fjalë Si shi i çmendur në alsfalt Edhe koha do na harrojë Sytë mbulo dhe veten fal nje ditë shpirti do ta pranojë Shenjën që ne mbajmë Outro x 4 Uou uou uouTags: besa kokedhima    besa    besa - 14    shen valentini    albania    kosova    onairfm    music video    official    
eXTReMe Tracker
HDMaza.pw