Surprise Me

Ora News – Rama inspekton punimet në rrugën Shkodër-Velipojë: U bë pas çerek shekulli - HDMaza.pw

2017-07-09 0 0

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UTPjesë e programit të rilindjes urbane është edhe rruga Shkodër-Velipojë. Gjatë inspektimit, kryeministri Rama dhe se kjo rrugë është një vepër arti dhe e rëndësishme ëhstë që pas çerek shekulli u bë.Rama:?Të shtonim dhe një fond tjetër më pas për ta bërë të gjithën si kurorë pemësh, sepse kjo është rrugë turistike. E dyta, ura duhet bërë edhe si vepër arti në kuptimin më lirë të fjalës, jo thjeshtë vepër arti në kuptimin inxhinerik. Rëndësi ka që pas çerek shekulli u bë.?Drejtoi i FZHR, Benet Beci, shpjegoi se me projektin e ri të rrugës, një pjesë e saj devijon kalimin në zonat e banuara, duke shkurtuar distancën dhe duke krijuar mundësi për shpejtësi më të lartë dhe lehtësim të trafikut nëpër fshatra.Për më shumë lexoni në: http://www.oranews.tv/vendi/rama-inspekton-punimet-ne-rrugen-shkoder-velipoje-u-be-pas-cerek-shekulli/

eXTReMe Tracker
HDMaza.pw