Surprise Me

Mund te fliste Italisht dhe te perkthehej ne Shqip,por ai ka vendosur qe prezantimin e tij ta beje ne Shqip dhe perkthimi ne Italisht. Share per Tomas Strakosha - HDMaza.pw

2018-03-22 0 4

Mund te fliste Italisht dhe te perkthehej ne Shqip,por ai ka vendosur qe prezantimin e tij ta beje ne Shqip dhe perkthimi ne Italisht. Share per Tomas Strakosha (Video e publikuar nga Ekipi i SS.Lazio)Tags: mund    te    fliste    italisht    dhe    perkthehej    ne    shqip    por    
eXTReMe Tracker
HDMaza.pw