Surprise Me

Turjan Hyska: Ditën që do më vdesë fantazia, do ndërroj prefiks. Pagjumësisë nuk di si t'ia bëj?! - HDMaza.pw

2018-05-10 0 0

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UTEdhe pse i ri në moshë ai është ideator dhe realizues i shumë programeve televizive. Moderatori Turjan Hyska ndan mendimim se njeriu brenda vetes ka një terësi dimensionesh të cilat duhet ti zhvillojë në etapa të ndryshme të jetës.Suksesin ja dedikon fantazisë së tij. Për Tonight Ilva Tare ai thotë se ditën që do ti vdesë fantazia do të ndërrojë prefiks.Problemin e vetëm thotë se e ka me pagjumësinë, ndërsa beson fort tek talenti dhe këmbëngulja.Për më shumë lexoni në: http://oranews.tv/article/turjan-hyska-diten-qe-do-me-vdese-fantazia-do-nderroj-prefiks-pagjumesise-nuk-di-si-tia-bej

eXTReMe Tracker
HDMaza.pw