Surprise Me

TV Ora - Turjan Hyska dhe Orinda Huta nuk e njohin “xhelozinë” - HDMaza.pw

2019-03-16 0 0

#tvora #mosifolshoferitAta janë ndër ciftet shqiptare që janë kudo bashkë, si në punë, ashtu dhe në shtëpi. Turjan Hyska dhe Orinda Huta ndërruan ambient pune në të njëjtën kohë dhe takimi me persona të rinjt mund të ishte burim xhelozie, por cifti nuk ?e njeh? aspak këtë ndjenjë.Ja përgjigja e këngëtares në ?Mos i fol shoferit? në Ora News.Orinda Huta: Nuk na ka ndodhur, ndoshta ngaqë jemi më shumë të zënë me punë, kështu që nuk kemi kohë të mendojmë për këto gjëra. Sado që ti je mësuar me një punë, kalimi në një televizion të ri është përkushtim. Por prapë, ndoshta nuk i kemi lënë vend njëri-tjetrit për të krijuar xhelozira, qoftë edhe të vogla.Për më shumë lexoni në: http://oranews.tv/article/turjan-hyska-dhe-orinda-huta-nuk-e-njohin-xhelozineFollow TV OraSubscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtLSubscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3For more content from click HERE www.oranews.tvLike Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4sFollow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiIDFollow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQpFollow Ora News on Google+ HERE http://bit.ly/2TdjAJz

eXTReMe Tracker
HDMaza.pw