Surprise Me

Shënohet 243 vjetori i pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës - HDMaza.pw

2019-07-04 0 0

Shtetet e Bashkuara të Amerikës shënojnë 243 vjetorin e pavarësisë. Në manifestimin e organizuar nga ambasada e SHBA-së në Shkup morën pjesë figura politike nga gjitha taborët, përfaqësues të korit diplomatik, shoqatave civile, mediave dhe institucioneve fetare. Ushtruesja e detyrës ambasadore e SHBA-së, Mikaela Shvajtzer-Blum në fjalimin e saj potencoi se këtë vit ëndrra e Maqedonisë së Veriut për t?u bërë anëtare e 30 e NATO-s do të bëhet realitet, ndërsa SHBA-të mbesin fuqishëm në mbështetje të vendit me qëllim marrjen e datës për bisedime me BE-së. Blum adresoi kritika edhe për pushtetin duke i kujtuar kërkesat e qytetarëve për më tepër punë në interesin e tyre.

eXTReMe Tracker
HDMaza.pw